KEITÄ ME OLEMME?

JOUNI

Morjes!  Mun nimi on Jouni ja olen toiminut alalla käytännössä koko työurani ajan. Päätoimisesti ala vei mennessään 2013, jolloin tein päätöksen ryhtyä freelanceriksi ja perustin toiminimen 2014 alussa. Koulutukseltani olen tuotantotalouden insinööri, mutta työurani ei koskaan vienyt excelin ääreen. Alalle olen saanut kurssimuotoista koulutusta mm. juontamisen lisäksi ripustamis-, sähkö- ja työturvallisuuskoulutusta. Teorian lisäksi kokemusta on kertynyt satojen erilaisten tapahtumien ja työroolien kautta.

Olen aktiivisesti tehnyt kaikenlaista tapahtumatyötä, sillä koen sen auttavan kokonaiskuvan hahmottamisessa, kun on kokemusta kenttätyöstä. Sytyn siitä, kun saan toteuttaa projekteja, joihin suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan näköisiä ratkaisuja.

Töiden ulkopuolella aikani kuluu perheen lisäksi maastopyöräilyn sekä 3D-mallintamisen parissa. Lue lisää taustoistani blogistamme.

IINA

Olen palveluliiketoiminnan restonomi ja viettänyt vuosia baaritiskin toisella puolella. Voin siis luottavaisin mielin sanoa, että kaikki on tullut nähtyä ja mikään asiakaskohtaaminen ei ole enää haaste. Vahva ravintolapuolen osaamiseni antaa omanalaisen ymmärryksen tapahtumien ruoka- ja juomatoteutusten suunnitteluun.

Haluan olla luomassa wau -elämyksiä kaikille tuotannon osapuolille – asiakkaille, heidän asiakkailleen sekä omille työntekijöilleni. Visuaalinen toteuttaminen on intohimoni ja voisin viettää Pinterestin parissa lukettoman määrän tunteja.

Töiden ulkopuolella opettelen lattaritanssien saloja sekä portugalin kieltä.

Jos työskentely kanssamme kiinnostaa laita ihmeessä viestiä. 


Edellytämme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön ja osaamista tapahtuma-alan työstä. Ihmiset tekevät kuitenkin töitä ihmisten kanssa, joten tärkeintä on löytää tiimiin henkilöitä ketkä jakavat samat arvot ja kenen kanssa tulee juttuun. 

Jutellaanko lisää?