Tapahtumatoimisto RRevent - Tapahtumatuotanto Tampere, Tapahtumatuotanto Tampere, Yritystapahtumat, Somistaminen

Vinkit pikkujoulujen järjestämiseen

MIETITTEKÖ PIKKUJOULUJA?

Pikkujouluja on monenlaisia. Osa viettelee rauhallisen päivän tiimiläisten kanssa hyvinvointipalveluiden äärellä, toiset repäisevät ja pistävät firman varastohalliin kokonaisen minifestarin ja kolmannet saattavat jättää pikkujoulut kokonaan viettämättä ja lahjoittaa niihin varatun rahan hyväntekeväisyyteen.

Keräsimme tähän blogiin vinkit pikkujoulujen järjestämiseen, mitkä on hyvä miettiä kuntoon jo ennen kuin kirjailee tarjouspyyntöä lähimmälle tapahtumatoimistolle. Joskin meidän tykö voi tulla ihan takki auki. Eiköhän sitä porukalla jotain keksitä!

Raha määrittää raamit. Pienelläkin voi saada paljon eikä suuri budjetti takaa onnistuneita juhlia, jos arvokkaat pennit hukataan tapahtuman perusidean kannalta järjettömiin ratkaisuihin. Toisaalta pieni budjetti ruksii tietyt toteutukset pois listalta heti alkumetreillä.

Budjettia miettiessä voi olla, että ylin johto määrittää tietyn summan, jota ei saa ylittää. Tämä ei ole huono asia, vaan etenkin tällöin ammattilaisen on helppo auttaa teille oikeanlaiset ratkaisut, kun raharesurssi on selkeä.

Markalla saa yhden jäätelöpallon, kahdella markalla kolme.

Pikkujoulujen budjetti voi olla myös täysin avoin, jolloin on hyvä pohtia edes löyhästi jotain hintahaitaria mitä henkilöstönsä virkistämiseen tahtoo käyttää, tai esittää käytettävän. Jos vie koko tiimin 35 henkilöä syömään ravintolaan ja sen jälkeen teatteriin, maksaa tämä todennäköisesti reilun sata euroa per nenä. Tällöin voi peilata kokonaisbudjettia n. 3500 euroa ja pohtia mitä muita ratkaisuja voisi olla tarjolla.

Meille ei ole merkitystä tiedättekö budjettinne ennen tarjouspyyntöä. Me autamme sen laatimisessa.

Tärkein rahan jälkeen on olla jokin idea, minkätyyppiset pikkujoulut tahtoo järjestää. Raha asettaa raamin ideoiden rajattomuudelle. Kun idea yhdistetään budjettiin sujuvasti, on tuloksena oikein laadukas toteutus.

Ideoita voi pallotella pallotella pienryhmässä toimistolla, mutta rohkaisen kyselemään myös talon ulkopuolelta millaisia pikkujouluja esimerkiksi kavereiden työnantajat järjestävät. Ja hei, joskushan voi olla niinkin, että pidetään pikkujoulut yhdessä tärkeän yhteistyökumppanin kanssa. Näin toimimalla voi päästä budjetissakin kolmeen jäätelöpalloon, kun maksavia tahoja on useampi.

Me tuotamme asiakkaille pikkujouluja (ja muita tapahtumia) ideoista toteutukseen asti laajalla skaalalla. Meillä on siten ihan muutamia ideoita käytettävissänne, jos yhteistyöhön päädytään.

Meille on tärkeintä saada tehdä asiakkaiden kanssa tapahtumia yhdessä. Te tunnette oman henkilöstönne ja me taas erilaiset toteutustavat. Nämä yhdistämällä luodaan teille varmasti unohtumattomat pikkujoulut.

Meidän kanssamme tapahtumat tehdään yhdessä ja katetta tärkeämpää, on teidän tapahtumanne tavoite. 

Laittakaa viestiä pian, niin saadaan kanssanne yhteistyö alkuun! Eikä ole pakko olla pikkujoulut, kyllä nyt saa miettiä jo kevään tapahtumia. Vaikka jo ensi vuoden pikkujouluja. 

Jos tahdot lukea miten tapahtumien toteutus kanssamme tapahtuu lue seuraavat blogit:

Miten tapahtuman järjestäminen kanssamme toteutuu
Mitä tapahtumatuotanto maksaa ?
Miksi käyttää tapahtumatoimistoa?

Te tarvitsette breikkiä töistä, me tykkäämme tuottaa niitä.