PALVELUT

Tapahtumien toteuttaminen vaatii monen asian yhteensovittamista, usein hyvin lyhyen ajan sisällä. Käytettävän aikaresurssin rajallisuus luo useimmiten suurimman haasteen. Yrityksemme aulatila tulisi loihtia puolessa päivässä juhlatilaksi iltaa varten. Helppo homma, eihän siinä tarvita kuin – niin mitäpä tosiaan?

Helpoimmalla päästään, kun otetaan yhteys tapahtumatoimistoon. Mielellään meihin, mutta voi se olla joku toinenkin toimisto. Tärkeintä jokaiselle tapahtumalle on löytää juuri oikeanlainen kumppani.

Oikeanlainen kumppani ymmärtää yritystänne ja osaa suunnitella juuri teidän näköisiä tapahtumia, joilla saavutetaan tavoite ja haluttu brändikokemus.

Me panostamme juuri näihin ratkaisuihin sekä sopivien kumppanien löytämiseen, jotta teille saadaan unohtumaton ja vaikuttava tapahtuma.

TAPAHTUMATUOTANTO

Tapahtumatuotanto on palvelutuote tapahtumien luomisesta tietylle kohderyhmälle ennalta määrätyn tavoitteen saavuttamiseksi. Haluamme ymmärtää brändiänne, arvojanne sekä tapahtuman suhteen haluttuja tavoitteita.

Vastaamme tapahtuman esituotannosta, rakennuksesta, läpiviennistä ja purusta. Räätälöimme erilaisten tapahtumien toteutukset aina tarpeen mukaan.

Lue aiheesta lisää blogistamme.

ETÄHELPPI

Kun tahdot tehdä itse, mutta kaipaat apua tapahtuman suunnitteluun tai ideasi sparraamiseen.
Sovitaan yhdessä tapaaminen ja käydään hankkeesi läpi. Etätuotanto sopii hyvin niille, ketkä järjestävät pienehköjä tapahtumia, joiden koordinointi ja läpivienti ei ole monimutkaista.
Etätuotanto-mallimme sopii avuksi tapahtuman esituotantovaiheeseen, jolloin tapahtumaa vasta suunnitellaan. Autamme kartoittamaan sopivat palveluntarjoajat ja varaamme tarvittaessa juhlatilan ja esiintyjät.

SOMISTAMINEN

Teemme somistustoteutuksia pieniin ja suuriin tapahtumiin. Somistuksia varten saatte kuvallisen moodboard-tyyppisen tarjouksen.

Käytämme vain kestäviä ja monikäyttöisiä somisteita, joita voidaan hyödyntää monenlaisiin teemoihin. Verkostostamme löytyy monenlaisia artesaaniosaajia, joten erikoisetkaan lavasterakenteet eivät ole ongelma.

Yhteydenotto
Kerro meille miten voimme auttaa sinua.
Minkä tyyppinen tapahtuma on kyseessä ja mitä sillä tavoitellaan?
Tarvitsetko apua kokonaisvaltaisessa palvelussa vai onko haussa tietyn osa-alueen, esim. kalustaminen tai esitystekniikan toteutus
Kirjoita tähän suunniteltu päivämäärä ja paikka, jos se on tiedossa.
Karkeakin arvio on parempi kuin ei arviota ollenkaan
Vastaamme mahdollisimman pian, jotta voimme sopia tapaamisen ja aloittaa auttamisenne. Voit myös valita alla olevista painikkeista toisen tavan lähestyä meitä!